Call now to find out how
7777 6444
info@myassistant.com.cy
ΓΡΑΜΜΑΤΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΥΠΡΟΣ

ΤΗΛΕΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΣ

serivices 3

Με βάση και κίνητρο το χαμηλό κόστος που απαιτείται στις μέρες μας, η καινοτόμα υπηρεσία της Τηλεγραμματείας μπορεί να σας παρέχει όλα τα ωφελήματα της επαγγελματικής υποστήριξης με εξαιρετικά χαμηλό κόστος.

Πως θα σας φαινόταν αν είχατε την δική σας προσωπική γραμματέα με το κόστος να ξεκινά από 40 Ευρώ το μηνά; Χαμένες κλήσεις, χαμένα ραντεβού και φόρτος εργασίας που ξεπερνά τις δυνατότητες σας είναι πλέον παρελθόν!

Εγγυούμαστε 100% σωστή, ποιοτική και επαγγελματική διαχείριση των πελατών σας μέσω της τηλεφωνικής διαχείρισης και άμεση ενημέρωση σας με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε. Η υπηρεσία της Τηλεγραμματείας αφορά την παροχή γραμματειακής υποστήριξης στους συνεργάτες μας, από τον δικό μας χώρο με κύρια δραστηριότητα την τηλεφωνική διαχείριση των πελατών τους μέσω των εισερχόμενων & εξερχόμενων κλήσεων τους με πολύ χαμηλό κόστος.


Η γραμματέας σας,

  • Απαντά τις κλήσεις σας με την επωνυμία της εταιρείας σας
  • Ενημερώνει για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας
  • Καταγράφει τα μηνύματά σας και σας ενημερώνει με τον τρόπο που προεπιλέξατε (διαδικτυακής εφαρμογής/email/SMS /fax/τηλεφωνικώς)
  • Διαχειρίζεται την επαγγελματική σας ατζέντα
  • Σας υπενθυμίζει για τα ραντεβού σας
  • Σας προωθεί τις κλήσεις σας όταν είστε διαθέσιμος (αφού πρώτα σας ενημερώσει ποιος επιθυμεί να σας μιλήσει)


Η γραμματέας σας βρίσκεται πάντοτε στη διάθεσή σας για να εξυπηρετήσει στο μέγιστό τόσο εσάς όσο και τους πελάτες σας. Ακολουθεί πάντοτε τις οδηγίες σας και παρέχει προσωποποιημένες επαφές.

Για ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο επικοινωνήστε μαζί μας!

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Α. Σας παρέχουμε ένα αποκλειστικό τηλεφωνικό αριθμό

Β. Δημοσιεύετε τον αριθμό ή κάνετε εκτροπή την επαγγελματική σας γραμμή ή και το κινητό σας τηλέφωνό

Γ. Απαντάμε στις κλήσεις σας με την επωνυμία της εταιρείας σας, δίνουμε τις βασικές πληροφορίες εάν χρειαστεί, λαμβάνουμε τα μηνύματα σας

Δ. Σας προωθούμε τα μηνύματα σας την χρονική στιγμή (μετά από κάθε κλήση/δύο φορές την ημέρα/στο τέλος της ημέρας) αλλά και με τον τρόπο που επιθυμείτε (online ενημέρωση μέσω ειδικού προγράμματος/email/ fax/ SMS/ τηλεφωνικώς)

"The journey of a thousand miles
begins with a single step"
- Lao Tzu

Διαχείριση Ραντεβού

serivices 3

Μέσα από την υπηρεσία της Τηλεγραμματείας, αναλαμβάνουμε την διαχείριση της επαγγελματικής σας ατζέντας, διευθέτηση και υπενθύμιση ραντεβού!

Η δική σας Τηλεγραμματέας θα αναλάβει την οργάνωση της εταιρείας σας και έτσι θα έχετε περισσότερο χρόνο να αφιερώσετε στον τομέα που γνωρίζεται καλύτερα!

Υπενθύμιση Οφειλών

serivices 3

Αναλαμβάνουμε να διενεργήσουμε εξερχόμενες κλήσεις στους χρεώστες σας για υπενθύμιση και με απώτερο σκοπό την εξόφληση των οφειλών τους. Διενεργούμε κλήσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα κατόπιν οδηγιών σας και σας ενημερώνουμε λεπτομερειακά γραπτώς για το περιεχόμενο των κλήσεών σας.

Υπηρεσία courier διατίθεται (προαιρετικά)

Παραγγελιοληψία

serivices 3

Αναλαμβάνουμε την λήψη παραγγελιών της εταιρείας σας με πλήρη υπευθυνότητα, επαγγελματισμό, ποιότητα και ταχύτητα. Η ενημέρωση, καταγραφή και διαχείριση των παραγγελιών στεγάζεται στην Διαδικτυακή Πύλη Πελατών της εταιρείας μας.

Αν λαμβάνετε τις παραγγελίες σας μέσω τηλεφώνου, επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε πως μπορούμε να σας στηρίξουμε!

Γραμμή Καταναλωτή

serivices 3

Η My Assistant Secretarial Services σας παρέχει έναν αποκλειστικό αριθμό τον οποίο μπορείτε να δημοσιοποιήσετε ή/και να τυπώσετε στις συσκευασίες των προϊόντων σας. Αυτό επιτρέπει στους πελάτες σας να καλέσουν και να αναφέρουν το παράπονό ή/και εισηγήσεις τους. Η διαχείριση οποιουδήποτε παραπόνου ή/και εισήγησης γίνετε πάντοτε υπό την καθοδήγηση του πελάτη μας.
Ο πιο έξυπνος τρόπος βελτίωσης όταν ακούτε τους πελάτες σας!

Προώθηση Υπηρεσιών/Προϊόντων

serivices 3

Η τηλεφωνική προώθηση είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος για γρήγορη προώθηση των υπηρεσιών ή/και προϊόντων σας, σε συγκεκριμένη και στοχευμένη λίστα επαφών. Πραγματοποιούμε αποτελεσματική προώθηση μέσω εξερχόμενων κλήσεων σε συγκεκριμένη λίστα ατόμων που παρέχεται από τον πελάτη. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημά τα προϊόντα και υπηρεσίες του πελάτη μας γίνονται πλέον γνωστά. Στόχος μας είναι η διευθέτηση προσωπικού ραντεβού του πελάτη μας με πιθανούς πελάτες (χρέωση της υπηρεσίας εξαρτάται από το είδος και το χρόνο που απαιτείται).

Δακτυλογράφηση

serivices 3

Μετατρέπουμε τα χειρόγραφα σας έγγραφα και προσφορές σε ειδικά διαμορφωμένα δακτυλογραφημένα κείμενα, και τα παραδίδουμε σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή, τα δένουμε με κάποια μέθοδο βιβλιοδεσίας ή απλώς τα συρράπτουμε!

Εύκολα, έξυπνα και με χαμηλό κόστος!

Τεχνολογία

serivices 3

Υπηρεσίες Τεχνολογίας για το δικό σας όφελος από την My Assistant Secretarial Services,

Voice-to-Email: Μη εργάσιμες ώρες, τα Σαββατοκύριακα καθώς και επίσημές αργίες οι κλήσεις σας απαντώνται από το δικό σας προκατασκευασμένο ηχογραφημένο ηχητικό μήνυμά και ο πελάτης σας θα μπορεί να αφήσει το φωνητικό μήνυμά και εσείς θα το ακούτε κατευθείαν από το email σας (χρέωση ίση με κόστος κλήσης).

Fax-to-Email: Σας παρέχουμε έναν αποκλειστικό αριθμό τον οποίο μπορείτε να δημοσιοποιήσετε είτε να κάνετε εκτροπή την υφιστάμενή γραμμή του φαξ σας. Όλα τα εισερχόμενά σας φαξ θα τα λαμβάνετε κατευθείαν στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο σε μορφή pdf.

Υπηρεσίες Γραφίστα

serivices 3

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό λογότυπου, καρτών, όλων των ειδών διαφημιστικών εντύπων καθώς και την εκτύπωση τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Διαχείριση Προβολής στα Social Media

serivices 3

H My Assistant Secretarial Services έχει λανσάρει την νέα της υπηρεσία για το 2015!

Η σταθερή ανάπτυξη και βελτίωση μιας εταιρείας απαιτεί την παρακολούθηση και την συμμετοχή σε νέα δεδομένα που επιβάλλονται στην νέα εποχή! Ένα από αυτά είναι και η συμμετοχή της εταιρείας σας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με το Facebook να ξεχωρίζει αφού έχει μετατραπεί πλέον σε τρόπο ζωής.

Αναλαμβάνουμε την προβολή της δικής σας εταιρείας, προϊόντων ή/και υπηρεσιών σε μια καλοστημένη σελίδα στο συγκεκριμένο χώρο με απώτερο πάντα σκοπό την σωστή και εύστοχη διαφήμιση, αύξηση πελατολογίου και εσόδων της εταιρείας σας!

Πως φέρνουμε τα αποτελέσματα

Strategy Methods

Στρατηγικές Μεθόδους

Οι στρατηγικές μάρκετινγκ που ακολουθούνται βασίζονται στον πρωταρχικό στόχο κάθε μήνα! Θέτουμε στόχους, μαζεύουμε πληροφορίες, δημιουργούμε πλάνο και ξεκαθαρίζουμε το υποψήφιο κοινό για μέγιστα αποτελέσματα!

Management & Development

Μηνιαία Διαχείριση

Τα πλάνα μετατρέπονται σε δράση, μέσω συστηματικών και αποτελεσματικών αναρτήσεων! Προώθηση επωνυμίας, προϊόντος ή υπηρεσίας, μέσα από δημιουργικό κείμενο και ελκυστικό φωτογραφικό υλικό.

Engagement & Monitoring

Συμμετοχή & Παρακολούθηση

Η πρόοδος της σελίδας παρακολουθείται καθημερινά σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους για την επιβεβαίωση της ορθής λειτουργίας και απόδοσης.

Reporting

Αναφορά

Η συνεχής παρακολούθηση μετατρέπεται σε γραπτή αναφορά στο τέλος κάθε μήνα.

Για ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτική υπηρεσία σχετικά με τα Social Media και για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το καινούργιο μας Facebook Page ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή καλέστε μας 7777 6444!