Call now to find out how
7777 6444
info@myassistant.com.cy
ΓΡΑΜΜΑΤΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΥΠΡΟΣ

«Η my assistant secretarial services παρέχει την διαχείριση των κλήσεων καθώς και την διαχείριση του Email της εταιρείας μας όταν απουσιάζουμε στο εξωτερικό. Τους εμπιστευόμαστε να διαχειριστούν τις καθημερινές παραγγελίες μας, πολλές που είναι και επείγων, και τυχών προβλήματα που μπορούν να προκύψουν. Επίσης τους εμπιστευόμαστε με τα προσωπικά στοιχειά της εταιρίας μας και τα στοιχειά των πελατών μας, και δεν έχουμε μόνο πάρα τις καλύτερες εντυπώσεις μέχρι σήμερα και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας για πολλά χρόνια.»

Μάριος Χατζηττοφή

115-119 Fort Dunlop, Fort Parkway Birmingham
Email: info@olivetranslations.com
Website: www.olivetranslations.com

Από την ημέρα που συνεργάστηκα με τη My Assistant πραγματικά ησύχασα! Εξυπηρέτηση πέντε αστέρων από επαγγελματίες του κλάδου. Πάντα ευγενικοί και ακούραστοι! Σας ευχαριστώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά...

Κύριος Άντυ Παναγιώτου

Τηλ.70001626
Email: andy@smileyface.com.cy
Website: www.thesmileyshop.net
Smiley Group

Η υπηρεσία της MyAssistant είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να προσφερθεί στη MoDo-king. Η πρωτοβουλία στο χειρισμό των κλήσεων μας επιτρέπει να βασιστούμε στην ομάδα της MyAssistant ολοκληρωτικά! Δεν είναι μια συνεργασία λήψης κλήσεων και εκτέλεσης εντολών αλλά κάτι πολύ περισσότερο. Πολύ σπουδαία δουλειά, σας ευχαριστούμε!

Socialad As a start-up company the use of My Assistant services was the ideal start for our business growth. Customer service and communication, agenda organization, access to the customer’s online web log in with full customer/calls database with such a low investment. We cannot afford, not to afford you! Thank you My Assistant!

«Η MY ASSISTANT είναι υπηρεσία που χρησιμοποιούμε για περισσότερο από ένα χρόνο τις ημέρες που η γραμματέας μας απουσιάζει είτε με άδεια είτε για τα απογευματινά της off. Με την υπηρεσία αυτή εξοικονομήσαμε, χωρίς καμιά έκπτωση στην ποιότητα των υπηρεσιών μας προς τους πελάτες μας, ακόμα μία τηλεφωνήτρια ή γραμματέα. Το σημαντικό στην συνεργασία που έχουμε είναι η ενημέρωση που μας δίνεται γραπτώς και μπορούμε να επιστρέψουμε τα τηλεφωνήματα γνωρίζοντας εκ των προτέρων τον τρόπο χειρισμού του πελάτη. Χρησιμοποιήσαμε την MY ASSISTANT για να προωθήσουμε και πουλήσουμε υπηρεσίες στους πελάτες μας με μεγάλη επιτυχία. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα της υπηρεσία σε μικρομεσαίες επιχείρησης που προσπαθούν να μειώσουν κόστη χωρίς μείωση της υποστήριξης και επικοινωνίας με τους πελάτες.»

Αντρέας Χριστοφίδης

Λυκαβητού 75,
Έγκωμη, 2090 Λευκωσία
Τηλ. 77772992
φαξ.: 22464846
Email: info@acf-security.com
Website: www.acf-security.com

«Εδώ και 2 χρόνια η MyAssistant Secretarial Services διαχειρίζεται επαγγελματικά τις εξερχόμενες/εισερχόμενες κλήσεις της εταιρείας μου, διευθετεί εξωτερικές εργασίες που μπορεί να έχω όπως πληρωμές, τράπεζα και εισπράξεις, καθώς και τις υπενθυμίσεις οφειλών στους χρεώστες της εταιρείας μου. Εάν ζητάτε την προσωπική σας γραμματέα η οποία θέλετε να σας εξυπηρετεί σε οτιδήποτε την χρειαστείτε με ακεραιότητα και επαγγελματισμό, τότε η MyAssistant Secretarial Services σας προσφέρει την καλύτερη λύση, την οποία συστήνω ανεπιφύλακτα.»

Marcos Komodromos, PhD, MCIPR

Certified Chartered Public Relations Practitioner
Γενικός Διευθυντής, MK Professional Training Services
Department of Communications
School of Humanities, Social Sciences & Law
University of Nicosia

«Στη MyAssistant βρήκα κάτι που δύσκολα βρίσκουμε στη χώρα μας: Επαγγελματισμό. Ανθρώπους που σέβονται τη δουλειά τους και τους ανθρώπους που τους εμπιστεύονται. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ότι στην άλλη μεριά της γραμμής βρίσκεται ένα χαμόγελο που σε αντιπροσωπεύει.»

Παύλος Παμπορίδης
Οδοντοτεχνική

Σόλωνος 26,
1011 Λευκωσία
Τηλ.: 22676094
Email: info@pamborideslab.com
Website: www.pamborides.com

«Ο οίκος GALA Montenapoleone εδώ και αρκετούς μήνες συνεργάζεται με την My Assistant Secretarial Services και πραγματικά έχει Βάλη μια τάξη όσον αφορά την οργάνωση των ραντεβού και την αρχειοθέτηση τους, όπως και η Αποστόλη ενημερωτικών μηνυμάτων για τα διάφορα event του οίκου. Πρώτου αρχίσει αυτή η συνεργασία ο οίκος δεν πίστευε και δεν ήθελε να συνεργαστεί με την My Assistant Secretarial Services ,Ευτυχώς το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας έπληξε ευχάριστα . Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να μην το δοκιμάσει κάποιος και σίγουρα θα εκπλαγεί όπως εμείς. Ευχαριστώ τη My Assistant Secretarial Services ,εύχομαι να συνεχίσει τη καλή δουλεία για πολλά χρόνια ακόμη και να συνεχίσουμε να στηριζόμαστε στις υπηρεσίες τους.»

Γιώργος Αντωνιάδης
Οδοντοτεχνική

Λεωφ. Ακροπόλεως 7,
Λευκωσία Κύπρος
Τηλ. 22251511
Email: galamontenapoleone@gmail.com
Website: www.galamontenapoleone.com

«Χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες της MyAssistant όταν έχω χειρουργείο η βρίσκομαι εκτός ιατρείου. Έχω μια άψογη εξυπηρέτηση και το σημαντικότερο δεν χάνω τηλεφωνήματα και ραντεβού».

Δρ Αντώνης Γλυκερίου

Πρεβέζης 13,
Γρ. 101, 1065 Λευκωσία
Email: drglykeriou@optilaser.eu

«Η My Assistant Secretarial Services εξυπηρετεί τα καταστήματα μας με την υπηρεσία του SMS Marketing Campaign. Πολύ απλά, μας προσφέρουν αύξηση στις πωλήσεις με μηδαμινό κόστος επένδυσης!»

Λεωφ. Σταυρού 70,
Τηλ. 22495358

«Superb service and peace of mind»

Κυριάκου Μάτση 50 Ε
1082 Λευκωσία
Τηλ.:70001881
Φαξ.: 22260080
Website: www.printcase.com.cy

Η εταιρεία "My Assistant Secretarial Services" ανάλαβε την οργάνωση των ραντεβού μου και την διαχείρηση των κλήσεων μου από τον Μάιο του 2015. Οι κοπέλες είναι ευγενέστατες και πάρα πολύ εξυπηρετικές. Με βοήθησαν πάρα πολύ αφού δεν μπορούσα να απαντώ όλες μου τις κλήσεις ενώ έβλεπα ραντεβού. Επίσης, υπενθυμίζουν τους πελάτες μου για το ραντεβού τους , κάτι το οποίο μου εξοικονομεί πολύ χρόνο! Οι πελάτες μου είναι ενθουσιασμένοι μαζί τους αφού όπως τις χαρακτηρίζουν είναι απίστευτα καλούδες και ευγενικές! Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια και ελπίζω να συνεχίσουμε για πολύ καιρό την συνεργασία μας!

Νάταλυ Κυριακίδου

Κλινική Διαιτόλογος- Διατροφολόγος
Τηλ.:22758158
Website: www.natalykyriakidou.com | www.natalykyriakidou.com

Χρησιμοποιούμε την Τηλεγραμματεία και την υπηρεσία υπενθύμισης οφειλών και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες της My Assistant Secretarial Services.

Σοφοκλής Πασιάς

Λουκή Ακρίτα 21Δ-Ε,
Άγιος Ανδρέας, 1100 Λευκωσία
Τηλ.: 22250751
Φαξ.: 22250752
Email info@pashas.com.cy Website: www.pashas.com.cy

I would like to say that from the day that we start using MyAssistant our life got easier. It’s very convenient for SME’s to outsource this type of service because it makes your company look reliable and professional. I’m a huge believer in outsourcing things to people that can do the work so we can focus on the things we do best. I would recommend any business person using MyAssistant if they want to have great people working with them.

alexander novicov \\ think beyond

Τηλ.: 22101935
Email an@alexnovicov.com Website: www.alexnovicov.com

Από την ημέρα που άρχισε η συνεργασία μας, έφυγε ένα βάρος από πάνω μου καθώς δεν μπορούσα όταν έκανα πρόβα να απαντώ συνεχώς και τα τηλέφωνα. Στην αρχή ήμουν πάρα πολύ διστακτική, σχεδόν απόλυτη ότι δεν θα μπορούσε να πετύχει η συνεργασία μας καθώς τόσα χρόνια είχα άμεση και προσωπική σχέση με τις πελατισσες μου αποκλειστικά μόνο εγώ! Τελικά όμως με διαψευσατε και χερομαι πάρα πολύ γιατί νοιώθω πολύ πιο άνετη. Σας ευχαριστώ πολύ μακάρι να συνεχίσετε πάντα με την ίδια υπομονή και ευγένεια!

ΟΙΚΟΣ ΝΥΜΦΙΚΩΝ, LITOUS STUDIO

ΛΕΩΦ. ΚΕΝΕΤΥ 42Α, 1076 ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Τηλ.: 22764764
ΚΥΡΙΑ ΛΗΤΩ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

«Έχω αναθέσει στην My Assistant Secretarial Services, την είσπραξη οφειλών και ομολογώ πως έχω διευκολυνθεί πάρα πολύ. Το προσωπικό της my Assistant secretarial services καταφέρνει με πλήρη επαγγελματισμό και πάνω απ΄όλα με ευγένεια να εισπράττει τα ποσά που μου οφείλουν και συνάμα οι πελάτες μου να είναι πολύ ευχαριστημένοι. Πολύ συχνά μου αναφέρουν το πόσο ευγενικές είναι οι γραμματείς στο γραφείο μου. Συστήνω στην my Assistant και στο προσωπικό της να μην αλλάξουν απολύτως τίποτα και να συνεχίσουν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως εργάζονται μέχρι σήμερα.»

Ευθύμιος Αργυρού

Ησίδωρου 14, Στρόβολος
Email: info@altavie.com.cy
Website: www.altavie.com.cy

«Για την εταιρεία My Assistant, εμείς σαν Complete car wash στην Λεωφόρο Στροβόλου 68 Τσέρι θέλουμε να εκφράσουμε τα καλύτερα λόγια, άψογοι συνεργάτες, υπεύθυνα άτομα, εξυπηρετικοί, ευγενικοί και πάνω από όλα συνεπείς συνεργάτες. Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα από την διεύθυνση και το προσωπικό μας !!!!»

Ανδρέας Αρτεμίου

Λεωφ. Στροβόλου 68,
2480 Τσέρι, Λευκωσία
Τηλ.: 99614890

«Χρησιμοποιώ την My Assistant Secretarial Services εδώ και δύο χρόνια τόσο στον τομέα της Τηλεγραμματείας όσο και στην υπηρεσία υπενθύμισης οφειλών. Χειρίζονται τους πελάτες μου σαν να είναι δική τους η εταιρεία, με πλήρη ευγένεια και εχεμύθεια. Έχουν τον κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό όπου μπορώ ανά πάσα στιγμή όπου και να βρίσκομαι να ελέγχω και να γνωρίζω ποιος καλεί και τι ακριβώς χρειάζεται. Είναι ο καθρέφτης της εταιρείας μου. Τους εμπιστεύομαι και τους συστήνω ανεπιφύλαχτα.»

Παναγιώτης Κωμοδρόμος
Διευθυντής

Καππαδοκίας 9,
Δασούπολη, 2028 Λευκωσία
Τηλ.: 22024824
Email: komodromos.p@gmail.com

«Μια συνεργασία που κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη μου, μέσα από ένα κλίμα συνεχούς επικοινωνίας, προθυμίας για βελτίωση και αποδοχής νέων προτάσεων που τους εισηγήθηκα. Μέσα από τον επαγγελματικό χειρισμό και την ευγενική εξυπηρέτηση, έμεινα πολύ ικανοποιημένος, το ίδιο και οι ασθενείς μου. Πάνω απ όλα με βοήθησε αυτή η υπηρεσία να εξοικονομήσω χρόνο και να αφοσιωθώ πλήρως στην εργασία μου. Σας ευχαριστώ.»

Δρ. Αλέξης Λοίζου

Χριστόδουλου Σώζου 2,
2ος ορ. γρ.207, Λευκωσία
Τηλ.: 70007141
Email:alexisloizou@gmail.com

«Με την εταιρεία Μy Assistant Secretarial Services έχω μια άριστη συνεργασία εδώ και ένα χρόνο και μου παρέχουν τηλεφωνική υποστήριξη όπως και τις εισπράξεις της εταιρείας μου. Με το άριστο προσωπικό που διαθέτουν φέρνουν εις πέρας ότι τους ζητήσω με υπομονή και πολύ ευγένεια. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!»

Αντώνης Αντωνίου

Λεωφ. Ανδρέα Αβρααμίδη 51Α,
2024 Λευκωσία
Email:protecta@cytanet.com.cy

«Με την My Assistant έχω δώσει κύρος και στην εταιρεία μου αφού μπορεί να πάρει τηλέφωνο, να με συνδέσει με πελάτες αλλά και να απαντάει τα τηλεφωνήματά μου.»

Ανδρέας Σπανός

Ευριδίκης 14,
2048 Λευκωσία
Τηλ.: 70007029
Email: mail@3d-cy.com
Website: www.yoomelo.com

«Χρησιμοποιώ την My Assistant εδώ και δύο χρόνια στον τομέα της Τηλεγραμματείας και ειδικά την υπηρεσία Δακτυλογράφησης διαφόρων Συνταγών, Προσφορών κλπ. Λόγω του πολύ πιεσμένου προγράμματος που έχω, η My Assistant και το πρόθυμο προσωπικό της με βοηθά να είμαι τυπικώς στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και να παραδίδω τις συνταγές, προσφορές κλπ στην ώρα που έχω συμφωνήσει με τον πελάτη μου. Είναι το δεξί μου χέρι αφού με εξυπηρετούν άμεσα σε ότι τους ζητήσω. Τους συστήνω ανεπιφύλαχτα.»

Chef Μάριος Μαλέκος

Email: mariosmalekkos@gmail.com

«Ταξιδεύω συχνά και με την MY ASSISTANT έχω πολύ περισσότερα προτερήματα από τα να αφήνω μήνυμα στον αυτόματο τηλεφωνητή καθώς είναι σαν το ιατρείο μου να παραμένει ανοικτό και ενεργό αφού οι πελάτες μου συνεχίζουν να εξυπηρετούνται, να κλείνουν καινούργια ραντεβού και να ενημερώνονται με οποιοδήποτε μήνυμα θα ήθελα να μεταδώσω στους ασθενείς μου. Χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες του MY ASSISTANT εδώ και 2 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!»

Χειροπράκτης Γιώργος Γεωργίου

Πεσιστράτου 6,
Ria Court , Flat 1
3077 Λεμεσός
Email: gchgeorgiou@hotmail.com
Website: www.cypruschiropractic.org

«It is our pleasure to recommend my assistant secretarial support services. We have done business with my assistant for the last year. Their knowledge and attention to detail have aided in keeping our company on track during the recent recession, and through a major restructure. During this time, they have consistently provided our firm with the highest quality of work, delivered on time. Moreover, we have found the staff of my assistant to be extraordinarily knowledgeable and helpful.If you're looking for an excellent secretarial support services company here in Cyprus, I believe that my assistant can provide the service you seek.»

Καίτη Λαμπριανίδου
G.M.A Nicosia Country Club

Ιουστινιανού 6,
Λατσιά
Email: nicosiacountryclub@gmail.com
Website: www.gmanicosia.com

«Η my assistant είναι μια υπηρεσία που πραγματικά μας βοήθησε στην σωστή επικοινωνία με τον πελάτη. Πλέον με τις υπηρεσίες που μας προσφέρει έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για τις κλήσεις που δεχόμαστε και μας βοηθά στην σωστή αντιμετώπιση των διαφόρων καθημερινών προβλημάτων! Ευχαριστούμε»

Μιχάλης Καλοπέσας

Λεωφ. Λυκαβητού 2,
Έγκωμη
Τηλ.: 22819555
Φαξ.: 22354060
Email: chrysovalandou.bakery@gmail.com
Website: www.kalopesas.com

Στην αρχή μόλις ακούσαμε για τις υπηρεσίες της εταιρείας my assistant secretarial servises η αλήθεια να λέγεται δεν πιστεύαμε οτι θα μπορούσε να μας βοηθήσει. Αν ειναι δυνατόν λέγαμε να λειτουργεί σαν γραμματέας μας, να μας προσφέρει όλες σχεδόν τις εργασίες που κάνει μια γραμματέας και να μην ειναι ΚΑΝ στο χώρο μας!!Κι όμως απίστευτο αλλα πραγματικό. Για την πιο πάνω εταιρεία, η οποια κατάφερε με τον άψογο επαγγελματισμο που την διακρίνει να μας διαχευσει και ταυτόχρονα να μας να μας εντυπωσιάσει εχουμε να πούμε τα καλύτερα. Έχει διευκολύνει ακομη πιο πολυ την εργασια μας. Ο επαγγελματισμός τους, και η άψογη Εξυπηρετηση τους μας έχουν κερδίσει. Τους συστήνουμε χωρίς καμία επιφύλαξη.

Milgran & Touch Business Consultants Ltd

11 Lapithou Street
2410 Egkomi, Nicosia, Cyprus
P.O.Box: 23507, PC 1684 Nicosia, Cyprus
Τηλ.: +357 22319230
Φαξ.: +357 22319330
Email: info@milgranandtouch.com
Website: www.milgranandtouch.com

Αγαπητοί θηλυκοί συνεργάτες, η τελευταία χρονιά της συνεργασίας μας κύλησε γρήγορα και ομαλά με επαγγελματισμό, ειλικρίνεια και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μου με ευγενικό και υπομονετικό τρόπο. Για μένα είσαστε μια νοερή προέκταση του ιδιωτικού μου γραφείου και σας νιώθω σαν να είμαστε συγκάτοικοι στο ίδιο σπίτι. Ευχαριστώ για την υπομονή σας, την ανατροφοδότηση σας σε θέματα χειρισμού των καταστάσεων που χρειάστηκε να αντιμετωπίσουμε μαζί. Ευχαριστώ που μου δόθηκε η ευκαιρία να είμαστε στην ίδια ομάδα συμπαίκτες. Με εκτίμηση για την επαγγελματική σας βοήθεια. Μαρία Μπαχά Θεοφιλίδου BA, MA, MSW (C-SSWS), Άδειούχος Κλινική Ψυχολόγος για παιδιά, έφηβους, ενήλικες και οικογένειες.

Τηλ.: 24 660333
Website: www.mtheofilidou.com

«Συνεργάζομαι εδώ και ένα χρόνο με την εταιρεία ΜΥ ASSISTANT. Ο επαγγελματισμός και η άμεση ανταπόκριση τους είναι τα στοιχεία που με ωθούν να συνεχίζω την συνεργασία μου μαζί τους.»

Η My Assistant μας υποστηρίζει από την πρώτη μέρα στην τηλεφωνική επικοινωνία με τους πελάτες μας όπως και στις παραδόσεις μας με την υπηρεσία Pick-up Point. Πότε δεν πιστεύαμε ότι μια υπηρεσία με τέτοια ποιότητα στοιχίζει τόσο χαμηλά. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε άλλη λύση πέραν από την My Assistant. Ευχαριστούμε για όλα!

AlterEshop
www.facebook.com/altereshop
Tel. 22024806

DYSLEXIA CENTER PAVLIDIS METHODS Από την πρώτη στιγμή που έμαθα για την συγκεκριμένη υπηρεσία ενθουσιάστηκα γιατί επιτέλους θα είχα ώρα να ασχοληθώ και με άλλα καθήκοντα του κέντρου μου και όχι μόνο με τις τηλεφωνικές κλήσεις .Και όντως δεν έπεσα έξω. To my assistant είναι μοναδική και πρωτοποριακή υπηρεσία που σου εξασφαλίζει έλεγχο των κλήσεων αλλά και οι πελάτες μας να μένουν ευχαριστημένοι από την άψογη συμπεριφορά τους . Τους διακρίνει ο επαγγελματισμός και η σωστή συμπεριφορά σε κάθε περίσταση. Τέλος, υπάρχει οργάνωση και ταξινόμηση στα μαθήματα που θα αναλάβει η κάθε κοπέλα αλλά και με το ημερολόγιο που διαθέτουν γίνονται υπενθυμίσεις για διάφορα ραντεβού. Ευχαριστούμε!!!