ΤΙ ΛΕΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

IMG_0006 (2)

Δρ. Αντώνης Κραμβής

Ειδικός Παθολόγος

Είναι η υπηρεσία που βρίσκεται πάντα δίπλα σου. Είναι η βιτρίνα του ιατρείου , η πρώτη επαφή με το ιατρείο που σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπο. Άψογοι επαγγελματίες , συνεργάσιμο και ευγενέστατο όλο το προσωπικό όπως διαπιστώνω φυσικά και εγώ αλλά και οι ασθενείς μου, από τους οποίους δέχομαι τα πλέον εγκωμιαστικά σχόλια . Εύχομαι καλή συνέχεια και επί μακρόν συνέχιση της συνεργασίας μας.
ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΚΟΥΜΟΥΔΙΟΥ

Δρ. Χριστιάνα Κουμουδιού

Πνευμονολόγος – Φυματιολόγος

Η συνεργασία μου με την ομάδα του Μy assistant ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2018. Τότε ήταν η μόνη γραμματειακή υποστήριξη του ιατρείου μου.
  Η ευγένεια, η προθυμότητα και η συνέπεια των κοριτσιών του My assistant ήταν αυτά που με έκαναν να συνεχίσω τη συνεργασία μας ακόμα και όταν εντάχθηκα στο ΓΕΣΥ και χρειάστηκε να έχω βοήθεια και εντός του ιατρείου.
  Με την έλευση του κορωνοϊού, οι απαιτήσεις αυξήθηκαν και οι οδηγίες για τον τρόπο λειτουργίας του ιατρείου άλλαζαν συνέχεια. Ακόμα και τότε κατάφεραν να ανταπεξέλθουν απόλυτα στη νέα πραγματικότητα.
  Τέλος, δε θα μπορούσα να μην αναφερθώ στον επαγγελματισμό με τον οποίο αντιμετωπίζουν τις αγενείς και άσχημες συμπεριφορές κάποιων ασθενών.

  Ευχαριστώ για την άρτια επικοινωνία μας εώς τώρα, ευελπιστώ στην εποικοδομητική συνεργασία μας και στο μέλλον.

Rodoulla-Petsa-Kousoulidou-p1nu0dft7amew8ewncdgyajx5kvr9baae7uh2v94rg

Δρ. Ροδούλα Κουσουλίδου

Παιδιατρος και Γεννικος Ιατρος

Η συνεργασία μου με την εταιρεία «myassistant secretarial services» άρχισε κατά την 3η βδομάδα έναρξης του Γεσυ όπου διαφάνηκε ξεκάθαρα αδυναμία χειρισμού του τεράστιου όγκου κλήσεων και εξυπηρέτησης των εγγεγραμμένων ασθενών μου. Η ανάγκη βοήθειας ήταν επιτακτική και τότε προτίμησα, αφού βέβαια ενημερώθηκα ενδελεχώς, τις υπηρεσίες τηλεγραμματείας. Μετά από 1 ½ χρόνο συνεργασίας είμαι σε θέση να παραθέσω σημαντικά χαρακτηριστικά πλεονεκτήματα της συνεργασίας μου με την υπηρεσία. Αρχικά, η καθημερινή, ολοήμερη, αμφίδρομη, online επαφή μου με την υπηρεσία είναι γρήγορη και άμεση, και έτσι διασφαλίζεται η έγκαιρη εξυπηρέτηση των ασθενών μου. Ο επαγγελματισμός, η φιλική και ευγενική προσέγγιση ακόμη και η συμπάθεια που επιδεικνύει το προσωπικό προς τους ασθενείς μου, δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης και ικανοποίησης. Οι ασθενείς μου ήδη αναγνωρίζουν φωνές, μαθαίνουν ονόματα του προσωπικού και χτίζουν φιλικές σχέσεις εξ΄ αποστάσεως, Παράλληλα, δεδομένου του γεγονότος ότι δεν υπάρχει ζωντανή παρουσία γραμματέως, επιτυγχάνεται αυστηρή τήρηση των ραντεβού, αποφεύγονται διαμαρτυρίες, απαιτήσεις για προνομιακή εξυπηρέτηση και διαφωνίες μεταξύ ασθενών. Επικρατεί ηρεμία και χαλαρότητα στην αίθουσα αναμονής. Εξίσου σημαντικό στοιχείο των προσφερομένων υπηρεσιών είναι το φωνητικό μήνυμα που φτάνει στους ασθενείς μου κατά τις κλήσεις τους τα Σαββατοκυρίακα και τις αργίες που τους παροτρύνει να επικονωνήσουν μαζί μου μόνο για επείγοντα περιστατικά εξασφαλίζοντας μου την δυνατότητα ανάπαυσης. Την ίδια δυνατότητα ανάπαυσης απολαμβάνω και κατά τις μεσημβρινές ώρες αφού οι κλήσεις εκτρέπονται στην υπηρεσία.
20190509_161728

Δρ. Βασίλειος Πα’ί’σης

Ειδικός Παθολόγος-Προσωπικός Ιατρός

Ευχαριστώ και επιβραβεύω το Γραμματειακό Προσωπικό του myassistant, για την άψογη συνεργασία που έχουμε απο την έναρξη του Γεσύ μέχρι σήμερα.

Ευχαριστώ για τον επαγγελματισμό,την ευγένεια και την υπομονή την οποία δείχνετε καθημερινά ,απαντώντας τις δεκάδες κλήσεις που δέχομαι από τους ασθενείς μου,ενημερώνοντάς με γραπτώς με κάθε λεπτομέρεια για το περιεχόμενο των κλήσεων.

Μπράβο σας,συνεχίστε έτσι!

IMG_20201017_174211

Δρ. Χαραλαμπος Χατζηγεωργιου

Παιδιατρος και Γεννικος Ιατρος​

Είναι μια εταιρεία με την οποία συνεργάζομαι εδώ και 2 χρόνια ,πριν το ΓΕΣΥ.
Η συνεργασία ήταν πολύ καλή και υπάρχει ανταπόκριση σε θέματα που ανακύπτουν.
Η εφαρμογή του Γεσυ αύξησε τις ανάγκες για τηλεγραμματεία και νομίζω η εταιρεία ανταποκρίθηκε αρκετά καλά πάντοτε όμως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.
Θεωρώ την τηλεγραμματεία σημαντικό βοηθό στην καθημερινή μου ρουτίνα.
Εύχομαι το κσλύτερο και πάντα με συνεχή βελτίωση.

IMG_8071

Δρ. Λάκης Λοιζίδης

Παιδιατρος

Απο τη εναρξη του γεσυ αποφασισα να συνεργαστω με το myassistant secretarial services. Mια συνεργασια που δεν μετανοιωσα ποτε. Ψηλου επιπεδου επαγγελματικοτητα απο ευγενεστατα προσχαρα κοριτσια, που με βγαζουν παντα ασπροπροσωπο. Εχωεπιτελους αποσυμφορηθει απο τα πολλα τηλεφωνηματα και εχω τοναπολυτο χρονο να αφιερωθω στο επαγγελμα μου. Σε ευχαριστω
Pantelis

Δρ. Παντελή Ξενοφώντος

Χειρούργος Ορθοπεδικός

Άψογη γραμματειακή υποστήριξη , άριστη συνεργασία , άμεση εξυπηρέτηση , επαγγελματισμός ….
Nikoletta

Νικολέτα Ντορζή

Κλινική Διαιτολόγος

Οι κοπέλες στο my assistant είναι πάντα ευγενικές με θετική ενέργεια που προσπαθούν με τον καλύτερο τρόπο να εξυπηρετήσουν τον πελάτη μας. Είναι εντυπωσιακό ότι κανείς δεν καταλαβαίνει ότι είναι εξωτερική υπηρεσία! Σαν να υπάρχουν στο γραφείο μας!   

Georgia

Γεωργία Παπαλλή

Κλινική Διαιτολόγος

Με την ''MY Assistant'' συνεργάζομαι τα τελευταία 3 χρόνια και έχω να πω πως μου έλυσαν τα χέρια! Το πρόγραμμα είναι πολύ λειτουργικό και το προσωπικό είναι εξαιρετικό. Όλες οι κοπέλες είναι πολύ ευγενικές και βοηθητικές μαζί μας αλλά και πολύ εξυπηρετικές με τους πελάτες μας. Η καθημερινότητα μου πλέον είναι πολύ πιο οργανωμένη χάρη στην '' Μy Assistant''

ΘΕΟΦΙΛΙΔΟΥ 2 (002)

Μαρια Θεοφιλιδου

Θεραπευτικο Κεντρο Παιδιων Και Οικογενειας

Εδώ και εφτά χρόνια έχετε αναλάβει την πλοήγηση των επαγγελματικών ραντεβού του ιδιωτικού μου γραφείου στην επαρχία Λάρνακας. Εξυπηρετούμε ένα μεγάλο φάσμα πελατών, διαφορετικών, πληθυσμιακών ηλικιών, κουλτούρας και σοβαρότητας καταστάσεων, και εσείς έχετε καταφέρει να αποκτήσετε προσαρμοστικότητα στις ανάγκες του κάθε πελάτης μας ξεχωριστά. Με την ευγενική στάση σας, το γλυκό τόνο της φωνής σας, είσαστε πάντα πρόθυμες να παρεμβείτε αποτελεσματικά ανά πάσα στιγμή σε θέματα ευαίσθητα από την φύση τους. Με το κλείσιμο και αυτής της χρονιάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που ήσασταν στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης, και που μου γλιτώσατε αμέτρητο χρόνο και ενέργεια απαντώντας στις πολλαπλές κλήσεις και εμαίλ του γραφείου μου, έτσι ώστε να μπορώ να προσηλωθώ στην κλινική δουλειά και προετοιμασία που απαιτείται εκ μέρους μου . Προσβλέπω σε άλλα εφτά χρόνια ποιοτικής συνεργασίας .
Marcos

Marcos Komodromos

Certified Chartered Public Relations Practitioner

Εδώ και 5 χρόνια η MyAssistant Secretarial Services διαχειρίζεται επαγγελματικά τις εξερχόμενες/εισερχόμενες κλήσεις της εταιρείας μου, διευθετεί εξωτερικές εργασίες που μπορεί να έχω όπως πληρωμές, τράπεζα και εισπράξεις, καθώς και τις υπενθυμίσεις οφειλών στους χρεώστες της εταιρείας μου. Εάν ζητάτε την προσωπική σας γραμματέα η οποία θέλετε να σας εξυπηρετεί σε οτιδήποτε την χρειαστείτε με ακεραιότητα και επαγγελματισμό, τότε η MyAssistant Secretarial Services σας προσφέρει την καλύτερη λύση, την οποία συστήνω ανεπιφύλακτα.
Octavodia1

Octavodia Web Solutions

Octavodia Web Solutions

Η MyAssistant αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι για την καθημερινή μας λειτουργία και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας τα τελευταία τρία χρόνια. Ευχαριστούμε Άννα, και όλη την ομάδα πίσω από την MyAssistant
Bissas1

Vasilis Bissas

Advocate – Legal Advisor

Συνεργάζομαι εδώ και έξι χρόνια με την εταιρεία ΜΥ ASSISTANT. Ο επαγγελματισμός και η άμεση ανταπόκριση τους είναι τα στοιχεία που με ωθούν να συνεχίζω την συνεργασία μου μαζί τους.
Litous1

Λητω Κωνσταντινου

Οικος Νυμφικων

Από την ημέρα που άρχισε η συνεργασία μας, έφυγε ένα βάρος από πάνω μου καθώς δεν μπορούσα όταν έκανα πρόβα να απαντώ συνεχώς και τα τηλέφωνα. Στην αρχή ήμουν πάρα πολύ διστακτική, σχεδόν απόλυτη ότι δεν θα μπορούσε να πετύχει η συνεργασία μας καθώς τόσα χρόνια είχα άμεση και προσωπική σχέση με τις πελάτισσες μου αποκλειστικά μόνο εγώ! Τελικά όμως με διαψεύσατε και χαίρομαι πάρα πολύ γιατί νοιώθω πολύ πιο άνετη. Σας ευχαριστώ πολύ μακάρι να συνεχίσετε πάντα με την ίδια υπομονή και ευγένεια!
Pashas

Σοφοκλής Πασιάς

Pashas Renovations

Χρησιμοποιούμε την Τηλεγραμματεία και την υπηρεσία υπενθύμισης οφειλών και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες της My Assistant Secretarial Services.
Natalie

Νάταλυ Κυριακίδου

Κλινική Διαιτόλογος- Διατροφολόγος

Η εταιρεία "My Assistant Secretarial Services" ανάλαβε την οργάνωση των ραντεβού μου και την διαχείριση των κλήσεων μου από τον Μάιο του 2015. Οι κοπέλες είναι ευγενέστατες και πάρα πολύ εξυπηρετικές. Με βοήθησαν πάρα πολύ αφού δεν μπορούσα να απαντώ όλες μου τις κλήσεις ενώ έβλεπα ραντεβού. Επίσης, υπενθυμίζουν τους πελάτες μου για το ραντεβού τους , κάτι το οποίο μου εξοικονομεί πολύ χρόνο! Οι πελάτες μου είναι ενθουσιασμένοι μαζί τους αφού όπως τις χαρακτηρίζουν είναι απίστευτα καλούδες και ευγενικές! Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια και ελπίζω να συνεχίσουμε για πολύ καιρό την συνεργασία μας
Lydia

Lydia Menelaou

Advocate – Legal Consultant

Η συνεργασία μας με την My Assistant Secretarial Services είναι πολύχρονη και μπορούμε να εγγυηθούμε την άψογη, άμεση και ταχύτατη εξυπηρέτηση που προσφέρουν. Είναι χωρίς αμφιβολία επαγγελματίες, που παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, και γι’ αυτό και η επιτυχία τους θα είναι για πάντα εγγυημένη.
Protecta-150x150

Αντώνης Αντωνίου

Protecta security

Με την εταιρεία Μy Assistant Secretarial Services έχω μια άριστη συνεργασία εδώ και οχτώ χρόνο και μου παρέχουν τηλεφωνική υποστήριξη όπως και τις εισπράξεις της εταιρείας μου. Με το άριστο προσωπικό που διαθέτουν φέρνουν εις πέρας ότι τους ζητήσω με υπομονή και πολύ ευγένεια. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Mavrokostas1

Κώστας Μαυρόκωστας

Δικηγόρος – Νομικός Σύμβουλος

Ενημερώθηκα για το MyAssistant από κάποιο φίλο και δεν σας κρύβω ότι στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός ως προς την ιδέα των εξ αποστάσεως γραμματειακών υπηρεσιών. Όταν όμως μίλησα με την Άννα και χρησιμοποίησα την υπηρεσία δοκιμαστικά για μερικές μέρες, οι αμφιβολίες εξαλείφθηκαν. Ο επαγγελματισμός του προσωπικού του MyAssistant, η ανάγκη για πρόσβαση στα μηνύματα και τις «αναπάντητες» κλήσεις μου ανά πάσα στιγμή από οπουδήποτε και ο μεγάλος όγκος τηλεφωνημάτων που δέχομαι καθημερινά κατέστησε τη χρήση του MyAssistant απαραίτητη. Δεν το κρύβω δε, ότι είναι πολύ πιο οικονομικό από τις εναλλακτικές λύσεις, ελευθερώνει τα χέρια όλων μας στο γραφείο και μας δίνει τη δυνατότητα ταξινόμησης του εργασιακού χρόνου μας ανάλογα με την ανάγκες του γραφείου. Θεωρώ ότι υπηρεσίες όπως το MyAssistant υποδεικνύουν το μέλλον του τομέα παροχής υπηρεσιών.