ΤΙ ΛΕΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Georgia

Γεωργία Παπαλλή

Κλινική Διαιτολόγος

Με την ''MY Assistant'' συνεργάζομαι τα τελευταία 3 χρόνια και έχω να πω πως μου έλυσαν τα χέρια! Το πρόγραμμα είναι πολύ λειτουργικό και το προσωπικό είναι εξαιρετικό. Όλες οι κοπέλες είναι πολύ ευγενικές και βοηθητικές μαζί μας αλλά και πολύ εξυπηρετικές με τους πελάτες μας. Η καθημερινότητα μου πλέον είναι πολύ πιο οργανωμένη χάρη στην '' Μy Assistant''

20190509_161728

Δρ. Βασίλειος Πα’ί’σης

Ειδικός Παθολόγος-Προσωπικός Ιατρός

Ευχαριστώ και επιβραβεύω το Γραμματειακό Προσωπικό του myassistant, για την άψογη συνεργασία που έχουμε απο την έναρξη του Γεσύ μέχρι σήμερα.

Ευχαριστώ για τον επαγγελματισμό,την ευγένεια και την υπομονή την οποία δείχνετε καθημερινά ,απαντώντας τις δεκάδες κλήσεις που δέχομαι από τους ασθενείς μου,ενημερώνοντάς με γραπτώς με κάθε λεπτομέρεια για το περιεχόμενο των κλήσεων.

Μπράβο σας,συνεχίστε έτσι!

Protecta-150x150

Αντώνης Αντωνίου

Protecta security

Με την εταιρεία Μy Assistant Secretarial Services έχω μια άριστη συνεργασία εδώ και οχτώ χρόνο και μου παρέχουν τηλεφωνική υποστήριξη όπως και τις εισπράξεις της εταιρείας μου. Με το άριστο προσωπικό που διαθέτουν φέρνουν εις πέρας ότι τους ζητήσω με υπομονή και πολύ ευγένεια. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!