Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Άννα Αχιλλέως

CEO

Η My Assistant ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2013. Στις 18.2.2013 η ομάδα της My Assistant δέχθηκε το πρώτο τηλεφώνημα και από τότε χιλιάδες τηλεφωνήματα εξυπηρετούνται καθημερινά

Σκοπός της εξαρχής ήταν και είναι να διαδώσει το μήνυμα ότι

 

η σωστή γραμματέας είναι το κλειδί κάθε επιχείρησης!

 

Δεν ήταν λίγες οι φορές που προσωπικά, ως πελάτης, ήμουν δέκτης ειρωνικής συμπεριφοράς ή μη προθυμίας για εξυπηρέτηση.

 

Το αποτέλεσμα;

Σιωπηλά να αποταθώ κάπου αλλού για εξυπηρέτηση

Ακριβώς αυτή η κατάσταση, αποτέλεσε την έμπνευσή μου για τη σύλληψη, την δημιουργία και την λειτουργία της My Assistant!

Και ποιο είναι το χειρότερο;

Ότι μία τέτοια άσχημη συμπεριφορά πάντα αντανακλάται στην εταιρεία, το γραφείο ή το ιατρείο. Και δυστυχώς, τις περισσότερες φορές, ο CEO της εταιρείας, ο Manager και ο γιατρός δεν γνωρίζουν καν τι συμβαίνει.

 Εκτιμώντας απεριόριστα:

  • τις επενδύσεις των εταιρειών, 
  • τα χρόνια εκπαίδευσης των γιατρών και τις επενδύσεις τους προς τον ιατρικό εξοπλισμό τους
  • αλλά και την ανάγκη των ασθενών να εξεταστούν από γιατρούς που οι ίδιοι επιλέγουν,

…η ομάδα της My Assistant, η ομάδα μας, μετατρέπεται αδιαμφισβήτητα στην πιο έμπιστη συνεργάτιδα.


Και ξεχωρίζει από και για τους ανθρώπους της. 


Μότο της:

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!

Οι Τηλεγραμματείς μας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή πάντα πρόθυμες, ευγενικές, χαμογελαστές και πανέτοιμες να εξυπηρετήσουν με πλήρη επαγγελματισμό την κάθε κλήση που θα δεχθούν.

Εξυπηρετούν με αγάπη και υπομονή τον παππού που δεν ακούει καλά, τη γιαγιά που ανησυχεί και καλεί επανειλημμένα. Τον κύριο Νίκο που φωνάζει επειδή θα κάνει επέμβαση και ανησυχεί ή την κυρία Μαρία που επιθυμεί ένα statement. 

Η ανταμοιβή τους;

Η μετατροπή μιας θλιμμένης, φοβισμένης ή και θυμωμένης φωνής σε μία ζεστή, πρόσχαρη και έτοιμη για ένα εγκάρδιο «ευχαριστώ» φωνή. Απλά και μόνο επειδή κατάφεραν να αλλάξουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα την ψυχολογία ενός ανθρώπου και να ενισχύσουν την εικόνα του πελάτη μας.

Στην πίσω γραμμή αλλά αδιαμφισβήτητα πολύτιμοι είναι οι άνθρωποι – συνεργάτες μας που μας στηρίζουν και εξελίσσουν τον τεχνολογικό μας εξοπλισμό.

Εξωτερικοί συνεργάτες που έγιναν ένα μαζί μας και μας στηρίζουν ακούραστα. Υλοποιούν και τελειοποιούν τις ιδέες μας. Είναι μέλος της ομάδας μας και οραματίζονται το μέλλον μαζί μας. Είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα μας την στιγμή του προβλήματος και το επιλύουν σε μηδενικό χρόνο. Προβλέπουν τους κινδύνους και παρουσιάζουν άμεσες λύσεις.

Αυτή είναι η ομάδα μας.

Αυτοί είναι οι άνθρωποι μας.

Αυτή είναι η My Assistant Secretarial Services και υπάρχει και ξεχωρίζει χάρη στους ανθρώπους της.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους!

Άννα Ζαφειριάδου

Call Center Supervisor

Ξεκίνησα πριν 5 χρόνια σχεδόν ως λειτουργός και τώρα είμαι υπεύθυνη του τηλεφωνικού κέντρου της My Assistant.  Θεωρώ ότι έχω βρει το νόημα της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας

Η δουλειά μου είναι συναρπαστική, με καθημερινές προκλήσεις, στόχους και πολλή μα πολλή επικοινωνία και φυσικά εξυπηρέτηση.  Είναι για μένα η δουλειά που ήθελα πάντα να έχω.  Την αγαπώ και καθημερινά αποζητώ να μαθαίνω και να εξελίσσομαι σε ένα περιβάλλον που μου δίνει τη δυνατότητα να οραματίζομαι ένα καλύτερο μέλλον για όλους, τόσο για τον εαυτό μου όσο και για την οικογένεια μου.  Η καθημερινή τριβή με τον κόσμο μου έδωσε την δυνατότητα να μάθω, να κατανοήσω και να προσαρμόσω τις δεξιότητες μου με τέτοιο τρόπο ώστε αυτό που θα τους προσφέρω να είναι άρτιο. 

Η τηλεφωνική εξυπηρέτηση, για όσους τη γνωρίζουν, είναι μαγική αφού καλείσαι να κερδίσεις το συνομιλητή σου με τον τόνο της φωνής σου και τις γνώσεις σου, την ευγένεια σου και την ταχύτητα. Σε ένα κόσμο που συνεχώς αλλάζει είμαι τυχερή που εργάζομαι σε μια εταιρεία καινοτόμα με πολλές δυνατότητες και ευκαιρίες για γνώση, ανέλιξη αλλά και ομαδικότητα χωρίς ανταγωνισμούς και προσωπικές φιλοδοξίες. 

Αυτό που με κάνει να θέλω να ανήκω στην ομάδα της My Assistant είναι γιατί πάνω από όλα είναι ανθρωποκεντρική, κοντά στους ανθρώπους της και ακόμη πιο κοντά στους συνεργάτες της.  Κάθε μέρα που περνάει βρίσκουμε νέους τρόπους και νέες τεχνολογίες, καθώς επίσης και σεμινάρια για να γινόμαστε όλο και καλύτεροι και να ξεπερνούμε συνεχώς τον εαυτό μας.

Ευχή μου λοιπόν να συνεχίσει η εταιρεία της καρδιάς μου την ανοδική πορεία της και εμείς να είμαστε εκεί να πραγματοποιούμε τα όνειρά μας.