Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Άννα Αχιλλέως

CEO

Η My Assistant ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2013. Στις 18.2.2013 η ομάδα της My Assistant δέχθηκε το πρώτο τηλεφώνημα και από τότε χιλιάδες τηλεφωνήματα εξυπηρετούνται καθημερινά

Σκοπός της εξαρχής ήταν και είναι να διαδώσει το μήνυμα ότι

 

η σωστή γραμματέας είναι το κλειδί κάθε επιχείρησης!

 

Δεν ήταν λίγες οι φορές που προσωπικά, ως πελάτης, ήμουν δέκτης ειρωνικής συμπεριφοράς ή μη προθυμίας για εξυπηρέτηση.

 

Το αποτέλεσμα;

Σιωπηλά να αποταθώ κάπου αλλού για εξυπηρέτηση

Ακριβώς αυτή η κατάσταση, αποτέλεσε την έμπνευσή μου για τη σύλληψη, την δημιουργία και την λειτουργία της My Assistant!

Και ποιο είναι το χειρότερο;

Ότι μία τέτοια άσχημη συμπεριφορά πάντα αντανακλάται στην εταιρεία, το γραφείο ή το ιατρείο. Και δυστυχώς, τις περισσότερες φορές, ο CEO της εταιρείας, ο Manager και ο γιατρός δεν γνωρίζουν καν τι συμβαίνει.

 Εκτιμώντας απεριόριστα:

  • τις επενδύσεις των εταιρειών, 
  • τα χρόνια εκπαίδευσης των γιατρών και τις επενδύσεις τους προς τον ιατρικό εξοπλισμό τους
  • αλλά και την ανάγκη των ασθενών να εξεταστούν από γιατρούς που οι ίδιοι επιλέγουν,

…η ομάδα της My Assistant, η ομάδα μας, μετατρέπεται αδιαμφισβήτητα στην πιο έμπιστη συνεργάτιδα.


Και ξεχωρίζει από και για τους ανθρώπους της. 


Μότο της:

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!

Οι Τηλεγραμματείς μας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή πάντα πρόθυμες, ευγενικές, χαμογελαστές και πανέτοιμες να εξυπηρετήσουν με πλήρη επαγγελματισμό την κάθε κλήση που θα δεχθούν.

Εξυπηρετούν με αγάπη και υπομονή τον παππού που δεν ακούει καλά, τη γιαγιά που ανησυχεί και καλεί επανειλημμένα. Τον κύριο Νίκο που φωνάζει επειδή θα κάνει επέμβαση και ανησυχεί ή την κυρία Μαρία που επιθυμεί ένα statement. 

Η ανταμοιβή τους;

Η μετατροπή μιας θλιμμένης, φοβισμένης ή και θυμωμένης φωνής σε μία ζεστή, πρόσχαρη και έτοιμη για ένα εγκάρδιο «ευχαριστώ» φωνή. Απλά και μόνο επειδή κατάφεραν να αλλάξουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα την ψυχολογία ενός ανθρώπου και να ενισχύσουν την εικόνα του πελάτη μας.

Στην πίσω γραμμή αλλά αδιαμφισβήτητα πολύτιμοι είναι οι άνθρωποι – συνεργάτες μας που μας στηρίζουν και εξελίσσουν τον τεχνολογικό μας εξοπλισμό.

Εξωτερικοί συνεργάτες που έγιναν ένα μαζί μας και μας στηρίζουν ακούραστα. Υλοποιούν και τελειοποιούν τις ιδέες μας. Είναι μέλος της ομάδας μας και οραματίζονται το μέλλον μαζί μας. Είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα μας την στιγμή του προβλήματος και το επιλύουν σε μηδενικό χρόνο. Προβλέπουν τους κινδύνους και παρουσιάζουν άμεσες λύσεις.

Αυτή είναι η ομάδα μας.

Αυτοί είναι οι άνθρωποι μας.

Αυτή είναι η My Assistant Secretarial Services και υπάρχει και ξεχωρίζει χάρη στους ανθρώπους της.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους!