Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα της Τηλεγραμματείας.  Η τηλεγραμματεία είναι γραμματειακή υποστήριξη από απόσταση.  Ουσιαστικά ο επιχειρηματίας αναθέτει σε έναν τρίτο συνεργάτη την τηλεφωνική εξυπηρέτηση των πελατών του.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Στην my assistant η επιτυχία δεν μας καθησυχάζει.  Επιθυμία και στόχος μας είναι η εταιρεία μας να είναι συνώνυμο του επαγγελματισμού, της τιμιότητας και της ποιότητας.  Στην my assistant χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας.

ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ

Η my assistant στελεχώνεται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο ξεχωρίζει για τον επαγγελματισμό, την ευγένεια, την προθυμία να εξυπηρετήσει, τη φιλικότητα, την εχεμύθεια και το χαμόγελο.

Χαρακτηριστικό μας είναι η προθυμία μας να παρέχουμε μια εξαιρετική εταιρική εικόνα του πελάτη μας. Ανήκουμε στο δυναμικό της επιχείρησής του και ενεργούμε πάντα για το καλύτερο. Σε δύσκολες περιπτώσεις, γινόμαστε ασπίδα μπροστά από τον πελάτη μας και με την ευγένειά μας, καθώς και με τις δεξιότητές μας, καθησυχάζουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη του, δημιουργώντας έτσι θετικό κλίμα στην μετέπειτα συνομιλία τους.


Η ανάπτυξη οδηγεί στην επιτυχία!

Η συνεχής εκπαίδευση και η προσωπική ανάπτυξη του προσωπικού μας είναι ένας πολύ σημαντικός θεσμός για την εταιρεία μας. Όλοι οι αντιπρόσωποι και εργαζόμενοι της My Assistant Secretarial Services είναι πάντα έτοιμοι αλλά και πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν εσάς και την εταιρεία σας, σε οποιαδήποτε υπηρεσία τους ζητηθεί. Έχουμε δεσμευτεί να υποστηρίζουμε το προσωπικό μας, εξασφαλίζοντας την συνεχή ανάπτυξη για την ολοκλήρωση υφιστάμενων αλλά και μελλοντικών στόχων της εταιρείας μας. Η ανάπτυξη επιτυγχάνεται μέσα από συγκεκριμένες και στοχευμένες εκπαιδεύσεις και σύγχρονα προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης, για τη διατήρηση και την αύξηση της επαγγελματικής τους πείρας.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Έχοντας εις γνώσιν μας ότι η επαγγελματική επιτυχία στη νέα εποχή δεν χαρίζεται, όραμά μας είναι να παρέχουμε λύσεις υψηλού επιπέδου που να καλύπτουν τις επαγγελματικές ανάγκες όλων των επιχειρήσεων ανεξαρτήτου μεγέθους.

Παρέχουμε στον πελάτη μας και στους πελάτες του προσωποποιημένες υπηρεσίες καθώς και πλήρη έλεγχο, μέσω μεγάλου τεχνολογικού εξοπλισμού, με πολύ χαμηλό κόστος.

Υποστήριξη του προσωπικού μας

Οι έμπειρες γραμματείς μας διαχειρίζονται τις κλήσεις σας και όποια άλλη υπηρεσία έχετε ήδη εσείς προεπιλέξει, με αυστηρά επαγγελματικό τρόπο. Το προσωπικό της εταιρείας μας είναι άρτια εκπαιδευμένο, για να σας παρέχει την απαιτούμενη υποστήριξη ακριβώς όπως θα την είχατε αν βρισκόταν στο δικό σας γραφείο.