ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ …… Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΗΣ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

 

1.       ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟΥΣ. Κάνει μια λίστα με τους στόχους που θέλει να υλοποιήσει προσδιορίζοντας τον χρόνο. Οι στόχοι συμπεριλαμβάνουν όλους τους τομείς της ζωής της.

2.       ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ.  Συμπεριφέρεται ευγενικά, έχει φιλότιμο, είναι πρόσχαρη και σκορπίζει άφθονο χαμόγελο. Γνωρίζει πως οι σωστοί τρόποι συμπεριφοράς σου ανοίγουν , όχι πόρτες αλλά καγκελόπορτες.  Μια γλυκιά έξυπνη γυναικά γνωρίζει ότι με μια σωστή συμπεριφορά ξεπερνά τα πιο δύσκολα εμπόδια

3.       ΕΧΕΙ ΣΤΥΛ.  Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια όμορφη, καθαρή κομψή γυναίκα και αυτό το γνωρίζει.  Γνωρίζει και το αξιοποιεί πως η ομορφιά της και η εικόνα της μπορούν να την φέρουν κοντά στον στόχο της.

4.       ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ, ΔΥΝΑΜΗ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ.  Αξιοποιεί σωστά τον χρόνο της και δεν χασομερά. Εργάζεται καθημερινά με επιμονή για την επίτευξη των στόχων της. 

5.       ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ. Φροντίζει να επιλέγει τους ανθρώπους κλειδιά και τους εντάσσει στην ομάδα της.  Γνωρίζει ότι η ομαδικότητα είναι ο πυλώνας της επιτυχίας.

This Post Has 60 Comments

 1. e-commerce

  Wow, fantastic blog layout! How long have you been blogging for?
  you make blogging glance easy. The total glance of your website is fantastic,
  as smartly as the content material! You can see similar here
  dobry sklep

 2. sklep internetowy

  Wow, marvelous weblog format! How long have you ever been blogging for?

  you made blogging look easy. The total glance of your web
  site is magnificent, as neatly as the content material!
  You can see similar here dobry sklep

Leave a Reply